06 de juny 2006

Avui el Mingu en fa CINQUANTA

 Posted by Picasa

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Estat del cel: serè o poc ennuvolat en general. Al centre del dia hi haurà núvols d'evolució a punts de muntanya, sobretot del nord del país.

Precipitacions: no se n'esperen.

Temperatures: seran semblants. L'ambient serà càlid al centre del dia. Les màximes estaran entre 22 i 27 graus al litoral, entre 24 i 29 graus al Pirineu, i entre 27 i 32 graus a la resta del país.

Visibilitat: entre bona i regular en general.

Vent: durant les hores centrals del dia s'imposarà el vent de component sud entre fluix i moderat. Fins a mig matí i al final del dia serà fluix i de caràcter local a cada zona.

Estat del mar: Costa Brava: vent de component sud entre fluix i moderat al centre del dia, sobretot de migjorn. Terral fins a mig matí i a la nit, més reforçat al nord del cap de Creus.Marejol al nord del cap de Creus, i arrissada a marejol a la resta.

Costa Central: al centre del dia bufarà de component sud entre fluix i moderat, entre migjorn i xaloc al matí, i entre migjorn i llebeig a la tarda. Terral fins a mig matí i al final del dia. Arrissada a marejol.

Costa Daurada: durant el dia s'imposarà el vent de component sud entre fluix i moderat, sobretot de migjorn i xaloc. Terral fins a mig matí i nocturn.
Arrissada a marejol.

Ell digué, per molts anys

Anònim ha dit...

Mingu! per molts, mooolts anys.

M'heu d'explicar què feu per celebrar tots aquests aniversaris tant junts, espereu un día clau o bé cada vegade en feu una festassa.

Saps? a mida que passa el temps m'agrada festejar-ho més, sense fer grans coses, però és una "excusa" per estar amb la gent qu'estimo. Aquets moments que vols desitjar felicitat o simplement dónar entendre que hi ets, per si et necesiten, oi que no s'han de deixar escapar? no se sap fins quant ho podrem fer...

Una forta abraçada, cosinet.

Mima

Anònim ha dit...

Hòstia tu, FELICITATS Mingu!!!
Vaja dia, vaja més, vaja any. Sort que no en fas 66.

URI

Anònim ha dit...

(aunque tarde),
..moltes gràcies !

Anònim ha dit...

Jo aquell dia no hi era!!! Estava el 2n dia de colònies a Cala Montjoi!!!
Jahaja.
Ja ho vas veure, et vaig poder trucar, i ara que miro el blog, donçs:
Felicitats Papà!!!!!