26 de febrer 2006

Cinquanta - quants?



Que d’ara endavant
Les teves “cabòries”
Tinguin la felicitat com a infinit!
PER MOLTS ANYS!!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Quants ??? 51 years. I,m very happy...

Gràcies per la foto, M Carme.Recordes aquell moment de la foto, no ?!! Era el darrer dia a For Cochin (Kerala)i ja ens preparàvem per a marxar d'allà i volar cap a Bangalore.Jo escrivia unes paraules.

Guai, gràcies...cap "cabòria", em pot fer trencar la felicitat que sento.....

Els miracles existeixen, jo no m'ho creia.....dit d'una altra manera : els cops de sort, també; A Fort Cochin la furgoneta del Convent Mother Teresa de Calcuta va ser un miracle però la sort l'has de buscar. Les ocasions es presenten, moltes vegades a la vida, i les aprofitem o les deixem passar.Si en deixem passar una, l'altra ens espera, allà a un costat. Però allò més interessant és jugar amb elles.

Quan vaig nèixer, vaig sortir de l'úter de la mare, lluitant per descobrir la vida i la meva vida és una lluita constant per a descobrir fins a l'infinit, amb l'energia que em caracteritza.

Ahir vam celebrar el meu aniversari a l'Ametlla. I tots ho pensàvem, fins i tot alguns ho vam dir en veu alta: on és el Nasi !!!

El Nasi. Nasi faltaves ahir a la festa, però estaves en el nostre cor, on sempre t'hi duem.

Petons Nasi.

MARIA TERESA (non Calcuta)

Anònim ha dit...

Hola Maite,
MoLtEs FeLiCiTaTs!!!!!

recordsss.

Anònim ha dit...

Per molts anys !

Quan torni del meu viatge a Segur, espero poder felicitar-te com cal...!

Anònim ha dit...

M.Carme per felicitar a la Maite al blog, m'aniria be que possesis la foto que et vaig donar de quant jugavem a nines a la terrassa de carrer st lluïs...si et va be, és clar.

mima