06 de juliol 2009

Nico - Comptine d'un autre etée al piano;;

2 comentaris:

Carme ha dit...

Ja que ton pare no ha penjat res allà va i et penju per FELICITAR-TA!! QUE BO QUE ETS!!!

Mingu Manubens Bertran ha dit...

El Nicu ahir feia 18 anys. No vaig pensar a penjar res, és veritat. Tampoc vem tenir temps. Els amics del Nicu, en canvi, sí que ho van fer bé: el va trucar el Toni (aquell amb qui toquen el piano a quatre mans en un altre vídeo) per demanar-li que l'acompanyés no sé on. Abans, però, “es va recordar” que tenia que recollir una cartera que "es va deixar a casa la Olívia". Quan van arribar a casa la Olívia, van entrar pel garatge i.. gran sorpresa ! Li havien preparat una gran festa tota la colla d’amics. No s'ho esperava gens; ens va trucar emocionat per explicar-nos-ho

El Nicu ha acabat el batxillerat i la slectivitat amb bones notes. Ara es pensa matricular d'enginyeria informàtica, com el Mingu. (Justament el Mingu va acabar del tot dijous passat, amb la presentació del treball de fi de carrera, del que també va tenir bona nota. Vem anar-hi i va ser molt bonic, oi MªCarme?)

Felicitats, doncs, a tots dos, i gràcies, MªCarme, per estar atenta a totes aquestes coses. Veig a la “teva” agenda que ara toca a l'Adrià, després la Wendy i el 16..

Petons a tots. "Envieu postals", com diu el Santi...