15 de gener 2007

PER MOLTS ANYS MARTETA!!

Posted by Picasa

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Ondia !

Quan us poseu a néixer els Bertran, no pareu !

Un no té temps per a felicitar tothom com es mereixeria !

Valgui, doncs, la present per a tots aquells hagin volgut tornar a neixer un mes abans i un mes després d'avui

Per molts anys !

( Parlant de tot, Pi-casa o Pica-sa o Pica SA o com sigui que et facis dir : ¿ saps el dia de l'àvia i el de l'avi ? I, si així fos ¿ com és que encara no han fet acte de presència, aquí, en aquesta bertranada ?

Anònim ha dit...

Cosina, la més petita de totes, per molts anys !!!!!!!!!!

Benvinguda un any més a la numerologia d'aniversaris.

Demà un altre aniversari. El del Nasi. Una dimensió de la numerologia diferent però igualment benvinguda. Doncs els anys passen i per tant tenen el seu cronos, igual que els records, tenen el seu cronos.

Els records, a vegades, tenen tanta vida que són vius. Els records, com igualment els somnis de la nit adquireixen vida perquè encara tenen la capacitat d'engendrar, engrandir, encongir sentiments.

Per tant, benvinguts tots a la vida. La vida d'un bertran que neix és una nova vida a les nostres vides.

Marta, Nasi: gràcies per ser-hi !!!

P.S.: Bé, cosins, volia ser poeta ara. No sé si me n'he sortit gaire. Quan venia per la muntanya aquest matí, sentia fortament la nostalgia del record. I volia que des del record, algú em recordés. Però aquest algú hauria de ser adiví. I em debatia amb la disquisició de : per què en comptes de que hom et recordi i et remogui la vida no fas cosa per a recordar a un altre que et pugui remoure la vida..... En fi.....i en estas estamos....a propósito del comment leído anteriormente. Es que Santi, no sé com t'ho fas que tens el do de fer moure i remoure el llenguatge....i per això, també, moltes gràcies.

Mingu Manubens Bertran ha dit...

Que bé, Maite. El que dius és molt bonic.

Santi, això del mes abans i després és una comoditat. Jo, que soc d'aquells que seguíem la vorera sense trepitjar cap ratlla per no caure morts, em sembla que hauré de continuar dient a tothom els regastats "per molts anys" i "felicitats" de sempre..

Felicitats, Marta !

Carme ha dit...

na fa, na fet, en deixarà de fer l'any que be : 38!!!